Σύντομα και τα βιντεάκια αγαπητέ Νίκο...
Η αρχή έγινε με τη δημιουργία του καναλιού της cyberotsarkas στο
youtube κι έπεται η συνέχεια.
Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα στον τρόπο με τον οποίο θα μοντάρουμε το υλικό που έχουμε μαζέψει από τις περισσότερες εξορμήσεις και γι’ αυτό δεν έχουμε σηκώσει πολλά βίντεο. Μακάρι να ήμασταν σκηνοθέτες ή μοντέρ – μοντελίστ (πως διάολο λέγονται, δεν ξέρω...).
Όλα θα ήταν πιο εύκολα.
Άσχετο... αλλά από τότε που στήσαμε τη σελίδα, έχω αρχίσει να διαπιστώνω τι δεν είμαστε...
Καταρχάς, όπως έχουμε ξαναπεί, δεν είμαστε ιστορικοί κι αυτό είναι το βασικότερο.
Σίγουρα δεν είμαστε σκηνοθέτες ή τεχνικοί μοντάζ, όπως δεν είμαστε και ζαχαροπλάστες ή πολιτικοί μηχανικοί.
Κάποιοι νομίζουν ότι είναι φωτογράφοι ή διαχειριστές ιστοσελίδων και κάποιοι άλλοι μακρινά ξαδέρφια του Johnnie Walker ή καταρρακτολόγοι.
Μερικοί πάλι πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να είναι παρουσιαστές ντοκυμαντέρ ή πατεντολόγοι-εφευρέτες, ενώ υπάρχουν κι αυτοί που πιστεύουν ότι στο χωριό τους μπορεί κάποιος να συναντήσει τα πάντα, από καταρράκτες τύπου Νιαγάρα μέχρι Παρθενώνες ή πυραμίδες, ή ακόμα και φαράγγια τύπου Grand Canyon.
Και κλείνοντας (το καλύτερο πάντα μπαίνει στο τέλος), μερικοί νομίζουν πως είναι εξερευνητές...
ΥΓ1. Είμαι ο garavelas κι ακόμη δεν άρχισα... Κάτω η χούντα των admins!

ΥΓ2 (επί του πιεστηρίου). Γιάννη καλώς ήρθες κι εσύ στην παρέα μας κι ελπίζω να γνωρίσουμε σύντομα το νησί σου, καθώς νομίζω ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα, το έχουμε δει μόνο πάνω σε χάρτες.