Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: Δρακόσπιτα-Θεσσαλονίκη

Δρακόσπιτα-Θεσσαλονίκη 17 Χρόνια πριν #429

Στην Άνω πόλη της Θεσσαλονίκης εντοπίσαμε τα πιο περίεργα κτίσματα που έχουμε δει εως τώρα στην πόλη που ζούμε. Αυτά είναι τα δρακόσπιτα τα οποία φαίνεται να παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον. Βρίσκονται μάλιστα σε ένα πολύ ωραίο σημείο της συμπρωτεύουσας με αρκετό πράσινο και ωραία θέα, κοντά στα κάστρα.

____________0382.jpg

Στην φωτό διακρίνονται κατα σειρά: η λάμπα, ο Τούλιας (με το κλασσικό άθλιο μπουφάν που εχει γίνει σήμα κατατεθεν) και το δρακόσπιτο....

Σύντομα κοντά σας. Από την ομάδα Θεσσαλονίκης.
  • karanas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Μπήκε στη θερμοκοιτίδα
μπορεί ως τώρα να μην τσάρκαρα αλλά τώρα
θα τσαρκάρω και εγώ!!!

Απ:Δρακόσπιτα-Θεσσαλονίκη 17 Χρόνια πριν #431

Φίλε μου karana συγχώρεσέ με αλλά εγώ στη φωτό, στρουμφόσπιτο βλέπω.
Το μόνο που λείπει είναι το καπέλο του μανιταριού που σκέπαζε το σπίτι.
Ο toulias έχει ποζάρει σαν άλλος Δρακουμέλ που επιτέλους, έπειτα από χρόνια σκληρής αναζήτησης κι αφού ξεπέρασε τα μύρια όσα εμπόδια του στήσανε οι μικροί μπλε μπόμπιρες, κατάφερε και πάτησε επιβλητικά το πόδι του, στο στρουμφοχωριό.

Αν πάλι έχω μπερδευτεί τόσο πολύ και πράγματι ο chief, ποζάρει παρέα με ένα δρακόσπιτο, ίσως είχαμε υπερεκτιμήσει το μέγεθος των δράκων, όπως αυτοί περιγράφονται στους μύθους (είναι τεράστιοι, πετάνε, κάνουν σβούρες στον αέρα, βγάζουν φωτιές απ΄το στόμα κι άλλα τέτοια αεροπλανικά).

Η ενδελεχής και αδιάλειπτη έρευνα της Cyberότσαρκας κατέρριψε έναν ακόμη μύθο και αποδεικνύει ότι οι δράκοι, ήταν τελικά μινιατούρες και το χωριό τους μια μακέτα και τίποτα περισσότερο.

Εύγε!

ΥΓ. Γιατί δε βλέπω τη λάμπα;
  • garavelas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Ο τελευταίος των εξορμηστών

Απ:Δρακόσπιτα-Θεσσαλονίκη 17 Χρόνια πριν #433

Στην αρχή ακούσαμε για τα Δρακόσπιτα...
Δεν ξέρω από που και ως που προέκυψε αυτό το όνομα. Είτε πρόκειται για κάποιον άστικο μύθο που έδωσε αυτό το όνομα στα κτίσματα είτε απλώς έγινε ένα λάθος.
Όπως και να'χει πάντως η ομάδα της Θεσσαλονίκης τσίμπησε ακόμη ένα "λαυράκι"
Παρένθεση: Έχουν τσιμπηθεί και άλλα λαυράκια αλλά χρειάζεται χρόνος για να είμαστε σίγουροι ώστε να ανακοινώσουμε κάτι. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι έχουμε αφήσει ανοιχτό το θέμα "κατακόμβες" το οποίο δείχνει να παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον και είμαστε η μόνη ιστοσελίδα που ασχολείται με αυτό το -ζόρικο θα έλεγα- θέμα. Στον θάλαμο αναμονής της ομάδας Θεσσαλονίκης βρίσκονται επίσης τα Κερδύλλια όρη για τα οποία σε λίγες μέρες θα γίνει το πρώτο part στην αρχική σελίδα της cyberότσαρκας...
Πολύ ξέφυγα όμως με την παρένθεση... Η τοποθεσία λοιπόν ονομάζεται "Οι κήποι του Πασά" και πρόκειται για κάτι το παραπάνω και από περίεργο. Οι πρώτες μας έρευνες δείχνουν πως πρόκειται για απομεινάρια οθωμανικού τεκτονισμού (απομεινάρια τούρκων μασόνων δηλάδη).
Αναλυτικά θα τσαρκάρουμε από βδομάδα -πρώτα ο Θεός- και μέσα στον μήνα που μας έρχεται ευελπιστούμε να παρουσιάσουμε και το αναλυτικό άρθρο με τους κήπους του πασά.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
  • toulias
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Έφτασε στο πρώτο έρπινγκ
ΑΘ10
  • Σελίδα:
  • 1
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.19 δευτερόλεπτα