Έχει και η Cyberότσαρκα ... "Γυρίσματα"!

29 Δεκέμβριος 2008.

deixnoume


Με μεγάλη μας χαρά απαντήσαμε στην πρόσκληση των ανθρώπων του ΣΚΑΪ για την προβολή του ρεπορτάζ που αναφέρεται στις δραστηριότητες μας. Λόγω βέβαια του περιορισμένου τηλεοπτικού χρόνου δεν μπορέσαμε να παρουσιάσουμε συνολικά τα μέρη που πήγαμε και όλα αυτά που είδαμε αλλά μας χαροποίησε ιδιαίτερα το γεγονός πως ένα κανάλι και πιο συγκεκριμένα μία εκπομπή με ευαισθησίες παρόμοιες με τις δικές μας, μας παρουσίασε στο πρόγραμμα του.

Υποδεχτήκαμε το συνεργείο των "Γυρισμάτων" νωρίς το μεσημέρι και τους οδηγήσαμε στην περιοχή της Τσούκας όπου θα γυριζόταν το ρεπορτάζ.

 

sinergeio jeepaki1

 

Δυο λόγια από τα μέλη της Cyberότσαρκας για το εγχείρημα μας αλλά και για την συγκεκριμένη τοποθεσία που επισκεφθήκαμε με τα παιδιά από τον ΣΚΑΪ.

 

dinontassynenteyksi

 

touliasmilaei niomilaei

 

Δεν έλλειψαν βέβαια και οι στιγμές γέλιου με κάποια απρόοπτα περιστατικά την ώρα του "Γυρίσματος".

 

stigmesgeliou

 

Περάσαμε αρκετές ώρες με τα παιδιά του συνεργείου σε ένα πολύ ευχάριστο και χαλαρό κλίμα, κατεβήκαμε στο Άργος Ορεστικό, σερφάραμε παρέα στο διαδίκτυο και αφού φάγαμε (είχε σκοτεινιάσει ήδη) τους αποχαιρετίσαμε καθώς κατευθύνονταν προς το ξενοδοχείο.

 

behindthescene touliasjeep

talanto cyberotsarka_gyrismata

 

Αυτό ήταν το αντί-ρεπορτάζ επάνω στο ρεπορτάζ των παιδιών που αναφερόταν στην Cyberότσαρκα. Συγχαρητήρια στον ΣΚΑΪ για τις ευαισθησίες που προωθεί στον τηλεθεατή. Δική μας άποψη είναι πως ο ΣΚΑΪ, πράγματι, είναι η τηλεόραση που απευθύνεται σε αυτούς που ... δεν βλέπουν τηλεόραση!