Σχετικά με τις αλλαγές στην σελίδα μας

29 Απρίλιος 2010.

about_logo

Οι αλλαγές στον ιστότοπό μας που έγιναν κατά την αναβάθμιση του Απριλίου έχουν να κάνουν κυρίως με θέματα εμφάνισης και διάρθρωσης της αρχικής σελίδας αλλά πέρα από αυτό και άλλες μικρές αλλαγές έλαβαν χώρα ταυτόχρονα:

-Διόρθωση του προβλήματος με τον browser Internet Explorer. Η σελίδα ήταν ανέκαθεν προγραμματισμένη να εμφανίζεται με την ίδια μορφή σε όλους τους περιηγητές, με τον Explorer όμως να παρουσιάζει χρόνιο πρόβλημα στο θέμα της απεικόνισης. Πλέον το πρόβλημα ξεπεράστηκε. Μία αναδρομή σε παλιότερες δημοσιεύσεις στην σελίδα μας μπορεί και πάλι να εμφανίσει κάποια προβλήματα αλλά από εδώ και στο εξής, κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα υπάρξει ξανά πρόβλημα με την αρχική σελίδα μας σε κανέναν φυλλομετρητή.

-Πιο άμεση αλληλεπίδραση με τα videos της cyberότσαρκας. Το κανάλι μας που φιλοξενείται στο youtube.com απεικονίζεται πλέον, μέσω κώδικα, στην σελίδα μας και θα το βρείτε από τον αντίστοιχο σύνδεσμο του top menu.

-Νέα κατηγορία στην αρθρογραφία με τίτλο "Δικές σας τσάρκες". Η αρχή έχει ήδη γίνει εδώ και αρκετό καιρό και θα υπάρξουν σύντομα εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα. Τσάρκες τρίτων, εμπειρίες και φωτογραφίες από τις δικές τους περιηγήσεις θα προστίθενται στο περιεχόμενο της σελίδας μας. Η κατηγορία όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας της, βρίσκεται ακόμα σε αρχικό στάδιο. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ευχαριστούμε για την στήριξή σας με τον οποιονδήποτε τρόπο και να είστε σίγουροι πως τα μυστικά τόπου μας δεν τελειώνουν και δεν παύουν να μας εντυπωσιάζουν...