Δημιουργία Παραρτήματος του ΕΤΑΚ στο Άργος Ορεστικό

23 Ιανουάριος 2010.

parartima_tou_etak_sto_argos_orestiko

Ένα πολύ σημαντικό έργο για την περιοχή του νομού μας και όχι μόνο, βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες εβδομάδες, στο παλιό στρατόπεδο Ρήγα Αντωνίου, στο Άργος Ορεστικό. Ο λόγος, για την πλήρη αναδιαμόρφωση του κτιρίου, που παραχώρησε ο δήμος Άργους Ορεστικού στο Εθελοντικό Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών Καστοριάς (ΕΤΑΚ), για την εξυπηρέτηση των αναγκών της ομάδας αλλά και την δημιουργία παραρτήματος, που θα εδρεύει σύντομα στην μικρή πόλη μας.

 

 

parartima_tou_etak_sto_argos_orestiko_7 parartima_tou_etak_sto_argos_orestiko_5 parartima_tou_etak_sto_argos_orestiko_4

 

Το κτίριο θα χρησιμοποιηθεί για τις δραστηριότητες και την εκπαίδευση των μελών της ομάδας, για τη στέγαση γραφείων, κάποιοι χώροι θα μετατραπούν σε αποθήκες για τα υλικά και τον εξοπλισμό του τμήματος, ενώ θα μπορεί να φιλοξενήσει και ορισμένο αριθμό ατόμων.

Οι εργασίες εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν σύντομα, κοντά στο Πάσχα, καθώς, το μεράκι των εθελοντών του τμήματος και η προσωπική τους εργασία για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, εγγυάται κάτι τέτοιο.

 

parartima_tou_etak_sto_argos_orestiko_2 parartima_tou_etak_sto_argos_orestiko_3 parartima_tou_etak_sto_argos_orestiko_6

 

Η Cyberότσαρκα έχει έναν λόγο παραπάνω να αισθάνεται υπερήφανη με αυτήν την εξέλιξη αφού κάποια από τα μέλη της παρέας μας είναι ταυτόχρονα και μέλη του ΕΤΑΚ, συμμετέχοντας ενεργά τόσο στις εκπαιδεύσεις του τμήματος όσο και στις εθελοντικές εργασίες για την διαμόρφωση του κτιρίου.

 

 

 

Εθελοντικό Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών Δήμου Καστοριάς

Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας – Κτίριο τουρισμού (κάτω από την ΕΤ3)

Οι εκπαιδεύσεις γίνονται κάθε Τρίτη στις 20:30 και ο καθένας μπορεί να εγγραφεί και να γίνει μέλος.

 

 

etak_logo

 

 

"Θα άφηνες αυτούς που αγαπάς να κινδυνέψουν;"