Η Cyberότσαρκα στη Σπηλιά του Δράκου;

15 Μάιος 2009.


spilia_drakou_eisodos

 

Αφού ζητήσουμε την κατανόησή σας για την καθυστέρηση στη δημοσίευση νέας "τσάρκας" στην αρχική σελίδα, καθώς απαιτούνται αρκετές ώρες για τη σύνταξη του κειμένου και την επιλογή και επεξεργασία των φωτογραφιών που δημοσιεύονται, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στις 4 Μαΐου 2009, ημέρα Δευτέρα, έπειτα από πρωτοβουλία μελών της ιστοσελίδας μας, πενταμελής ομάδα της Cyberότσαρκας, είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Καστοριάς κ. Ιωάννη Τσαμίση, στο γραφείο του, παρουσία και ενός εκ των αντιδημάρχων της πόλης και συζητήθηκε το ενδεχόμενο επίσκεψης της ομάδας στο σπήλαιο του Δράκου, προκειμένου να εξασφαλιστεί οπτικό υλικό για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας. Ο κ.Τσαμίσης, αφού μας ενημέρωσε ότι το έργο έχει ολοκληρωθεί κι απομένει μόνον η άδεια από το αρμόδιο υπουργείο για να αρχίσει το σπήλαιο να δέχεται κόσμο, άφησε να εννοηθεί ότι μέσα στις προσεχείς ημέρες, αντιπροσωπεία της Cyberότσαρκας θα επισκεφθεί την τοποθεσία και θα συλλέξει φωτογραφίες, ώστε να προχωρήσουμε στην ανάρτηση ενός ολοκληρωμένου θέματος που θα αφορά το σπήλαιο της Καστοριάς, που κατατάσσεται σε ένα από τα ομορφότερα της Ευρώπης.

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Τσαμίση που μας δέχτηκε στο γραφείο του, με την ευχή, σύντομα, να δούμε στη σελίδα μας μοναδικές εικόνες από τη σπηλιά του δράκου.

Την ίδια μέρα το απόγευμα, τετραμελής ομάδα, βρέθηκε στα στούντιο της τηλεόρασης του FLASH στην Καστοριά, στην εκπομπή της Μαριγώς Αναγνωστοπούλου, όπου δόθηκε συνέντευξη για τις δραστηριότητες της παρέας και τα μέρη στα οποία έχει εξορμήσει, για το διαδίκτυο και τη νεολαία, ενώ συζητήθηκε η πιθανότητα μελλοντικής συνεργασίας της ιστοσελίδας μας με την εκπομπή της κ. Αναγνωστοπούλου, για την προβολή και ανάδειξη κάποιων τοποθεσιών της περιοχή μας, μέσα από την τηλεόραση του FLASH. Μέρος της συνέντευξης, θα μπορείτε σύντομα να δείτε από το κανάλι της Cyberότσαρκας στο Youtube.

h_cyberotsarka_ston_flash