Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Εκτός θέματος...

Εκτός θέματος... 14 Χρόνια, 4 Μήνες πριν #693

Λοιπόν, όπως όλοι ξέρουμε η μαμά τους η κυρία καβουρίνα πήγε βόλτα με τον σμπάρο στην Αθήνα.
Τι θέλω να πω μ'αυτό;
Τίποτα! Είναι εντελώς άσχετο!

Α και με την ευκαιρία επιτρέψτε μου να σας παραθέσω μία πέρα για πέρα άσχετη φωτογραφία...

642626246726.jpg

...αλλά και ένα παντελώς άσχετο βίντεο



Είχα στο νου μου σε κάποια φάση να ξεκινήσω ένα τόπικ τέτοιου τύπου αλλά το σκεφτόμουν πολύ μιας που δεν ήξερα κατά πόσο θα "πατάει" κάτι τέτοιο στο φόρουμ. Εσύ που το διαβάζεις όμως, είσαι συνεδεμένος άρα το τόπικ είναι στο cyberfun, και δεν έγινε και τίποτα αν γράψουμε καμιά ...χαζομάρα παραπάνω.
Δεν είμαι υπέρ του ωμού "off topic" (τουλάχιστον για το παρόν φόρουμ) και αν αυτό το θέμα απαντηθεί αρκετές φορές δεν θα ήθελα να καταλήξει έτσι. Άλλωστε οι κανόνες που θέσπιστηκαν επί της cyber-χούντας (όπως παρουσιάζει ο garavelas την κατάσταση σε πρόσφατο ποστ) και αφορούν το φόρουμ, μας επιτάσσουν να είμαστε πιστοί στην θεμοτολογία της κυβερνοβόλτας και να μην παρεκκλίνουμε με ποστς καφενειακών συζητήσεων. Παρακαλώ λοιπόν τον χρήστη "admin" να μην προχωρήσει σε διαγραφή του τόπικ εξηγώντας του ευθύς αμέσως το γιατί:
Το thread απευθύνεται σε off topic καταστάσεις αλλά εντός των ορίων της cyberότσαρκας.
Πχ Ο κύριος με το καφενείο είναι ο πατέρας και όχι ο παππούς του Ιορδάνη.
Είναι κάτι σαν τις φήμες για το σεξ που κυκλοφορούσαν όταν είμασταν δημοτικό. Έλεγε κάποιος για κάτι που είδε στην τηλεόραση σχετικά με το σεξ και είτε δεν το κατάλαβε καλά, είτε το παραποίησε... Τέλος αυτό ήταν! Το είχε υιοθετήσει όλη η τάξη ψιθυρίζοντας και χαζογελώντας όσο τρέλο και ήταν! Και μέχρι και όταν φτάσεις στην ηλικία που έχεις τις πρώτες σου first person εμπειρίες, ενώ ξέρεις ότι αυτό που σου είχαν πει στο δημοτικό ήταν εσφαλμένο, για έναν περίεργο λόγο δεν μπορείς να αποβάλλεις πλήρως την ηλίθια αυτή ίδεα που σου είχε μπει στο μυαλό... Δεν είμαι σίγουρος αν το παθαίνουν όλοι. Άλλα σίγουρα το παθαίνουν αρκετοί. Βασικά τώρα που το σκέφτομαι αν τελικά δεν το έχει πάθει κανένας άλλος, μόλις έγινα ρεζίλι!
Τέλοσπάντων.. Δε θα είναι η πρώτη φορά με το ρεζίλι. Την έχω πατήσει και στο παρελθόν. Άλλες φορές με ολόκληρα άλμπουμς φωτογράφιων με πρωταγωνιστή τα βρακιά μου, άλλες φορές με δημόσιες ερωτικές εξομολογήσεις στο τηλέφωνο, άλλες φορές ζητώντας από επίσημες αρχές φωτογραφικό υλικό... Δεν βαριέσαι...
Τι έλεγα; Α, Ναι! Κάποιος είπε σε κάποια φάση εσφαλμένα την έκφραση "παππούς του Ιορδάνη" και έτσι έμεινε, ακομά και όταν η αλήθεια αποκαταστάθηκε. Ο κύριος με το καφενείο είναι ο πατέρας του Ιορδάνη και όχι ο παππούς του, παρόλαυτα οι ασκητές της μονής Κηπίνας σίγουρα δεν έχουν καμία σχέση με όλο αυτό. Οπότε αντί να κάνω την διευκρίνηση εκεί που θεωρητικά έπρεπε, με κίνδυνο όμως να ζαλίσω την GreenEyes που άνοιξε το θέμα γιατί της άρεσε η μονή Κηπίνας αλλά και τον αναγνώστη γιατί του άρεσε που στην GreenEyes άρεσε η μονή Κηπίνας ώστε να διαβάσει το τόπικ της, θα ζαλίσω εδώ, στο ημί-off topic θέμα που μόλις άνοιξα. Στο θέμα-υστερόγραφο, στο θέμα-μπαλαντέρ...
Συχνά πυκνά παρεκκλίνουμε από το εκάστοτε θέμα, κάτι το οποίο είναι άκρως φυσιολογικό. Οπότε προσπαθώντας να ελαττώσουμε τον αριθμό των θεμάτων που παρεκκλίνουν αλλά όχι το άθροισμα των παρεκκλίσεων ποστάρουμε εδώ παρεκκλίνοντας μαζικά.
Ουφ... Ζαλίστηκα. Κάποιες φορές διαβάζω τον garavela στο φόρουμ να δίνει ρεσιτάλ και μετά την πατάω γιατί νιώθω ότι διαβάζοντάς τον έγινα και εγώ ξαφνικά αστείος! Παρόλαυτα το παρόν ποστ μου έχει μία κάποια σοβαρή χροιά καθώς προσπαθεί (μπορεί και αποτυχημένα) να αυξήσει την λειτουργικότητα του φόρουμ.

Και επειδή η καρέκλα μου ήδη ροκανίζεται και το έχω αντιληφθεί, πρέπει να παρθούν δραστικά μέτρα:
Απαγορευέται τα συνεδεμένα μέλη να είναι πάνω από τρία, μετά τις 7 το απόγευμα!
Η cyberότσαρκα διήρχετο μιαν κρίσην έχει μπει εις τον γύψο!
  • toulias
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Έφτασε στο πρώτο έρπινγκ
  • Δημοσιεύσεις: 243
ΑΘ10

Απ:Εκτός θέματος... 14 Χρόνια, 4 Μήνες πριν #694

Το πιστεύεις ρε toulia ότι και εγώ, παρόλο που κάνουμε παρέα με τον Ιορδάνη και μένουμε και στην ίδια γειτονιά, ποτέ δεν σκέφτηκα ότι το καφενείο το έχει ο πατέρας και όχι ο παππούς του; Ώρα είναι τώρα να αρχίσεις να καταρρίπτεις και άλλους μύθους που έχει πλάσει η παρέα της φεγγαρόπετρας, ε της cyberότσαρκας ήθελα να πω..
  • GreenEyes
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Ανέβηκε στην περπατούρα
  • Δημοσιεύσεις: 51

Απ:Εκτός θέματος... 14 Χρόνια, 4 Μήνες πριν #695

Άλαλα τα χείλη των ασεβών, των μη προσκηνούντων την cyber-tsarka σου. Greeneyes θα χρησιμοποιήσω ότι βύσμα έχω στη cyberotsarka να φας ban. Θάνατος στους προδότες.
Τούλια την είδα μετά τις 7 να είναι συνδεδεμένη ενώ υπήρχαν είδη 3 άτομα online.
Ρε παιδιά το καφενείο ήταν του παππού του, μετά το κληρονόμησε ο πατέρας του και με τη σειρά του θα το πάρει και ο Ιορδάνης...και έτσι να μην είναι μη χαλάτε τη μαγεία που έχει αποκτήσει, είναι κάτι σαν τον Αϊ Βασίλη όλοι ξέρουμε ότι δεν υπάρχει...
Τούλια μου ξέφυγε, συγγνώμη αν σε πλήγωσα αλλά ούτως η άλλως θα σου το έλεγαν οι δικοί σου φέτος. Όσο για το sex στο δημοτικό άσε δεν είσαι και ο μοναδικός (βλεπε πορνό πίσω απο τη φιλαρμονική) χαχα.

  • Stergios
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Στέκεται όρθιος
  • Δημοσιεύσεις: 91
ΕΙΠΑ ΑΜΑΡΤΙΑ..

Απ:Εκτός θέματος... 14 Χρόνια, 4 Μήνες πριν #696

stergio εσύ θα φας ban γιατί μας δίνεις σκοπίμως λάθος πληροφορίες! Δεν το είχε το καφενείο κανένας παππούς του Ιορδάνη. Το έχει ο μπαμπάς του μαζί με τον αδελφό του!
Και ο Ιορδάνης δε θα βάλει χέρι στην κληρονομιά!
Ώρα είναι τώρα να μας πεις ότι τη γνωστή μας πλέον αρκούδα δεν την λένε Πέτρο αλλά Γιάννη!
  • GreenEyes
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Ανέβηκε στην περπατούρα
  • Δημοσιεύσεις: 51

Kinder έκπληξη... 14 Χρόνια, 4 Μήνες πριν #699

kinder_ekpliksi.jpg

ΕΡΧΕΤΑΙ...
  • garavelas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Ο τελευταίος των εξορμηστών
  • Δημοσιεύσεις: 596

Απ:Εκτός θέματος... 14 Χρόνια, 4 Μήνες πριν #700

Αφού είναι εκτός θέματος αυτό το τόπικ (και εγώ εκτός χρόνου,η ώρα είναι 5:43 και έχω αύριο μάθημα στις 10) θα ήθελα να πω:
1ον: ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ έχω πάλι ίντρινιτ στην Κοζάνη
2ον: Psilos is back!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3ον: Άντε να δω για πόσο καιρό θα έχω ακόμα την δυνατότητα να σερφάρω από το σπίτι μου...
4ον: Τούλια @@τη η άσχετη φώτο

Υ.Γ 1: Γκαραβέλα πες αλεύρι ο παοκ σε γυρεύει...
  • psilos
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Πήρε το κύπελλο
  • Δημοσιεύσεις: 60
Τη σήμερον ημέρα καλύτερα βιαστής παρά οπαδός και ΑΕΚΤΖΗΣ.Μάτια επιλεκτηκά κλειστά...

Απ:Εκτός θέματος... 14 Χρόνια, 3 Μήνες πριν #710

Αυτός που μου χάλασε την kinder έκπληξη κι αποκάλυψε προφορικά το μεγάλο μυστικό της άγνωστης σπηλιάς που διακρίνεται 2 ποστ πιο πάνω, καλά θα κάνει, για την προσωπική του προστασία, να φορέσει τσίγκινο σωβρακάκι με αυτόματο λουτσοκόφτη, διότι τα έχω πάρει στο κρανίο.
Δεν θα πάω στον αρχηγό αυτή τη φορά αλλά θα πάρω τον σεξονόμο στα χέρια μου!

Κι επειδή τα χείλη των ασεβών εδώ μέσα, όχι μόνον δεν είναι άλαλα αλλά λαλούν και με το παραπάνω και μιας που το δεύτερο βίντεο που σηκώθηκε είχε ψαλτικό χαρακτήρα, παρακάτω σας αποκαλύπτω ένα σχετικό σπηλαιοκλιπάκι που θα κάνει τον αρχηγό να ανατριχιάσει...

EDIT BY ADMIN:
ΔΙΕΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


Καλή η ιδέα σου άρχοντα toulia, να ανοίξεις θέμα χωρίς θέμα, όμως αν θέλουμε η cyberότσαρκα να συνεχίσει να υφίσταται, να μεγαλώνει και να δίνει ώθηση στους αρθρογράφους των κεντρικών της θεμάτων (δηλαδή σε σένα!), κάποιοι θα πρέπει να στηρίξουν τη θεματολογία στις κατηγορίες του φόρουμ που βλέπουν και οι επισκέπτες.
Άμα θέλετε να το ξεφτιλίσουμε, σας έχω χαλαρά όλους εδώ μέσα γι΄ αυτό μη μου σπάτε τα νεύρα!
Φρόντισαν άλλοι γι΄αυτό πριν από σας.
Μπείτε λοιπόν και γράψτε καμιά λαλακία και στις άλλες κατηγορίες.
Το φόρουμ της σελίδας είναι όπως η ψυχή στο σώμα.
Και η ψυχή έχει κάθε λόγο να αυξάνει τον εαυτό της... (Ηράκλειτος ο Εφέσιος)
Άντε βαράτε!

ΥΓ1. Βρήκε ο γύφτος τη γενιά του και αναγάλλιασε η καρδιά του!
ΥΓ2. Επόμενη βρεγμένη εξόρμηση στους εναπομείναντες καταρράκτες του Πετροπουλακίου. Και γράφω βρεγμένη διότι ομελέτα χωρίς αυγά δεν γίνεται. Επ’ ώμου λοιπόν τα αδιάβροχα και αρμ...

  • garavelas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Ο τελευταίος των εξορμηστών
  • Δημοσιεύσεις: 596

Εύρηκα - Εύρηκα 14 Χρόνια, 3 Μήνες πριν #713

Κάποτε συζητούσαμε για εφευρέσεις που θα θέλαμε να κάνουμε...
Ο καθένας έριχνε την δικιά του ιδέα στο τραπέζι έτσι για να περνάει η ώρα και να γελάμε που και που...
Έχω ακούσει ιδέες και ιδέες αλλά σαν αυτή που είχαν πει ο Στέργιος και ο Ιωάννης δεν υπήρχε περίπτωσή να την δω μπροστά μου...

Και για να μην σας ζαλίζω, παιδιά λυπάμαι αλλά σας πρόλαβαν...

Σας παρουσιάζω τα ζεστάκια...



Υ.Γ: Παιδιά φέτος τον χειμώνα στην Φρίντα θα κάνουμε πειράματα...
  • Nio
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Έφτασε στο πρώτο έρπινγκ
  • STARTER!
  • Δημοσιεύσεις: 265
Δείξε μου τις τσάρκες σου...
...να σου πω ποιος είσαι!

Απ:Εκτός θέματος... 14 Χρόνια, 3 Μήνες πριν #720

Οι προκλήσεις που δέχομαι καθημερινά στο φόρουμ σχετικά με την θρησκευτική ευλάβεια, την σοβαρότητα και την διακριτικότητα που προσπαθώ κάποιες φορές να υιοθετήσω, θα μπορούσαν κάλλιστα να απαντηθούν με τόνους ολόκληρους διαδικτυακής μελάνης. Παρόλαυτα θα πάρω βοήθεια από την σοφή παροιμία των Τούρκων για να απαντήσω περιεκτικά (εεε οκ, οκ το ξέρω οτί κανονικά το λένε spam):

Αν ο Χότζας κατουρούσε στο τζαμί, τότε οι πιστοί θα έχεζαν...


Υ.Γ. Εντάξει λοιπόν, το ...κατούρησα το θέμα! Χέστε το τώρα και δεν έχετε και άδικο!
  • toulias
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Έφτασε στο πρώτο έρπινγκ
  • Δημοσιεύσεις: 243
ΑΘ10

Απ:Εκτός θέματος... 14 Χρόνια, 1 Μήνας πριν #786

Ψυχή Βαθιά:

Α. Ερωτήματα:

1) Σε μία τέτοια παραγωγή, που έχουν δοθεί τόσα χρήματα (και κρατικά μεταξύ άλλων) δεν είναι λίγο κρίμα να πειραματιστείς με το casting; Αυτό το κομμάτι ήταν λίγο γκζντόινγκ
Σαν κάτι στημένα παιχνίδια του ελληνικού ποδοσφαίρου που ο προπονητής δοκίμαζει νέα πρόσωπα ενώ η ομάδα χρειάζεται νίκη.

2) Πως κατάφερε μία ταινία που θα μπορούσε να έχει άπειρο ενδιαφέρον να μας βγάλει την ψυχή και να καταντήσει βαρετή;

3) Πως κατάφερε μία ταινία με τέτοιο περιεχόμενο και με σκοπό να απλώς δείξει την συμφορά και όχι να μεροληπτήσει (άσχετα που είχε "καλούς" και "κακούς" με καραμπαμ διαχωρισμό) να φέρει αντιδράσεις από όλες τις πλευρές; Όταν άκουσα τι και πως για την ταινία περίμενα να μην υπάρξουν αντιδράσεις... Οι πλευρές είναι αντιδραστικές ή η ταινία της τσίγγλισε;



Β. Στην πλάκα:

1) Τζάμπα κουβάλησαν τον Βέγγο γέρο άνθρωπο στα κατσάβραχα. Για όποιον δε το έχει δει σας το λέω εγώ ότι παίζει μετά βίας 2 λεπτά! Αν και για να λέμε την αλήθεια ο ρόλος του μπορεί να μην έχει σχέση με την πλοκή αλλά είναι καταλυτικός για να στείλει το μήνυμα...

2) Ποιος ακολουθεί ποιον; Η cyberότσαρκα την ταινία ή η ταινία την cyberότσαρκα; Αν το πρόχειρο νοσοκομείο των ανταρτών ήταν η σπηλιά στο Καστανόφυτο τότε θα ήμουν σίγουρος για το δεύτερο!

3) Για τους ντόπιους: Εάν παγώσετε την ταινία σε κάποια σημεία τότε σίγουρα θα βρείτε γνώριμα πρόσωπα ως κομπάρσους.

4) Για όλους: Με βάση το (1) και το (3) της πλάκας έαν παγώσετε την ταινία σε κάποιο σημείο θα δείτε τον Βέγγο!



Γ. Μικρές χαρές

1) Ο εμφύλιος τελείωσε, το μήνυμα στάλθηκε. Μαθαίνουμε από το παρελθόν για να αποφεύγουμε στο μέλλον. Αν και οι Έλληνες ότι και να πάθουν δεν θα μάθουν πως να μην το ξαναπάθουν. Απλά θα το ξαναπάθουν αλλιώς, με άλλους πρωταγωνιστές, σε άλλο μέρος, με διαφορετικό τρόπο.

2) Η ταινία σε 130 περίπου λεπτά τελειώνει και αυτή.

3)toulias έγραψε:
Όταν λέμε ότι το χειρότερο πράγμα είναι το ψέμα μάλλον ξεχνάμε ότι σαν εννοιά υπάρχει και η αχαριστία.
Ήταν κάτι πραγματικά πολύ όμορφο το να βλέπεις την τοπική κοινωνία να συμμετέχει σε μία τέτοια παραγωγή, χαίρεσαι να βλέπεις τα όμορφα μέρη μας μαζί με γνώριμα πρόσωπα σε ένα κινηματογραφικό προϊόν. Ευχαριστούμε τον κύριο Βούλγαρη που μας έδωσε την ευκαιρία για κάτι τέτοιο.
  • toulias
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Έφτασε στο πρώτο έρπινγκ
  • Δημοσιεύσεις: 243
ΑΘ10

Απ:Εκτός θέματος... 14 Χρόνια, 1 Μήνας πριν #787

Για την ταινία δεν μπορώ να πω τίποτε, αφού όσα βράδυα επιχειρησα να την δω, βρέθηκα να με ξυπνά η γυναίκα μου μετά απο ωρα. Και για να μην παρεξηγηθώ και αδικήσω την ταινία, δεν ήταν λόγω του περιεχομένου της, αλλά κυρίως λόγω της μόνιμης πλέον, δικής μου κούρασης κατα την διάρκεια της μέρας...(Το ίδιο πλέον γίνεται με οποιαδήποτε ταινία επιχειρήσω να δω τέτοιες ώρες...Μόνο καμια Κυριακή κάτι θα γίνει...) Anyway...
Θα αλλάξω λοιπόν θέμα, ή καλύτερα, θα πάω λίγο πίσω.
Δυστυχώς αισθάνθηκα κάπως άσχημα όταν διάβασα το άρθρο για την κοπή της πίτας. Το κερασάκι ήταν η έλλειψη της παραμικρής αναφοράς, στην δεύτερη χειμερινή εξόρμηση που έγινε τον Γενάρη του 2009, στα Σπήλαια. Και δεν το λέω απο την άποψη του αδικημένου και τέτοιες χαζομάρες. Σε καμία περίπτωση. Θα ήταν λάθος μου, αφου, έχουν φιλοξενηθεί εδώ όλα τα σχετικά σημαντικά άρθρα του site του συλλόγου, όπως επίσης υπάρχει εδώ και το link, αλλά κι έχω προσκληθεί πολλές φορές σε εξορμήσεις αλλά δυστυχώς χωρίς να χω πλέον τον χρόνο, δεν συμμετείχα. Θα ταν λάθος, κυρίως, γιατί ξέρω με τι χαρακτήρες έχω να κάνω, οπότε δεν είναι εκει το θέμα. Απλά, με την τρέλα που με δένει με αυτό το χωριό, στεναχωριέμαι στην σκέψη ότι όταν ήρθε η ώρα του απολογισμού της παρέας, δεν είχε κανένας να θυμηθεί κάτι απο εκεί, ή εστω απλά ότι πήγε κι εκεί. Δεν έχει να κάνει λοιπόν με την παρέα, αλλά με την διαπίστωση ότι αυτό που έχουμε εκεί, και προσπαθούμε να προβάλουμε για να δώσουμε μαζί του και κάποια παραπάνω χρόνια ζωής στο χωριό, ίσως είναι υπερεκτιμημένο, και δεν θα μπορούσε να προχωρήσει σαν σκέψη. Πιθανόν δεν αρκεί το ότι το καλοκαίρι είναι ο μοναδικός καταρράκτης που έχει ικανοποιητική ποσότητα νερού που να τον καθιστά επισκέψιμο. Τέλος πάντων... (...μετά κι απο μερικές μπύρες όπως τώρα... καλύτερα να μασάω...)

Και για να μην κλείσω έτσι...
Aπουσιολόγε garavella για πες μου:
--- Κράτησες απουσιολόγιο χθές στην συνάντηση του καφέ?, γιατί είδα μεγάλες απουσίες..
--- Αυτοί που ήρθαν καθυστερημένοι, πήρανε απουσίες? Άν όχι να σβήσεις και τις δικές μου που έφυγα πιο νωρις.
--- Διαψεύδω ότι το κανα, γιατί αυτός ο Εργοτέλης, πολύ μας πόνεσε, και απεφευγα τον Στέργιο...
--- Την φωτογραφία στο τελευταίο άρθρο για την Τσούκα να την αλλάξεις... και μη μου λες εμένα ότι τα βλέπω πονηρά όλα...
  • kastorasgr
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Ανέβηκε στην περπατούρα
  • Δημοσιεύσεις: 38
Αφού μαζι τα φάγαμε, γιατι πεινάμε μόνοι?...
-Παροιμία της σύγχρονης Ελλάδας-

Απ:Εκτός θέματος... 14 Χρόνια, 1 Μήνας πριν #797

Χρέη απουσιολόγου από σήμερα αναλαμβάνει ο Nio.
Ας κάνει και κανείς άλλος τίποτα, εγώ κουράστηκα.
Στην Cyberότσαρκα όλοι είμαστε "καθυστερημένοι", διαφορετικά δεν θα υπήρχε.
Οι μπύρες πράγματι, ακόμα και τον Εργοτέλη τον κάνουν να φαίνεται σαν Μπαρτσελόνα.
Η τελευταία φωτογραφία της Τσούκας μένει για να μπορούμε να βρίσκουμε λόγους, να γράφουμε εδώ μέσα. Μπορώ να σου θυμίσω και τη φωτό στη σπηλιά του Αϊ Μηνά με τον μανάβη-αράπη να αγναντεύει το πέλαγο...

ΥΓ1. To garavelas γράφεται με ένα l. Όχι με δύο.
ΥΓ2. Στο ερμηνευτικό λεξικό της Cyberότσαρκας, στη λέξη σπηλαιοεπαφικός μάλλον πρέπει να βάλω τη φωτογραφία σου.

  • garavelas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Ο τελευταίος των εξορμηστών
  • Δημοσιεύσεις: 596

Απ:Εκτός θέματος... 14 Χρόνια, 1 Μήνας πριν #800

Απουσιολόγος ε;;;
Κάποιοι κόπηκαν από τώρα... Καφές;;;; Εγώ που ήμουν;;; Πήρα απουσία;;;
Και τι έχει η τελευταία φωτογραφία της Τσούκας που δεν το βλέπω εγώ;;; Μήπως δεν έχω πονηρό μυαλό;;;

ΥΓ1: Εγώ λέω να το κάνεις με 2 L γιατί πως αλλιώς θα το τονίζει περισσότερο ο Θεσσαλονικιός; GaraveLLas!
ΥΓ2: Δεν έχει...
  • Nio
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Έφτασε στο πρώτο έρπινγκ
  • STARTER!
  • Δημοσιεύσεις: 265
Δείξε μου τις τσάρκες σου...
...να σου πω ποιος είσαι!

Απ:Εκτός θέματος... 14 Χρόνια πριν #811

1. To L ήταν λίγο τραβηγμένο μάλλον λόγω ποτού.
2. Η φωτογραφία θυμίζει το όνομα Ισπανού ποδοσφαιριστή χωρίς το κτητικό άρθρο μετά... Το μικρό του όνομα είναι Pedro (ή Pethro..).
3.
  • kastorasgr
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Ανέβηκε στην περπατούρα
  • Δημοσιεύσεις: 38
Αφού μαζι τα φάγαμε, γιατι πεινάμε μόνοι?...
-Παροιμία της σύγχρονης Ελλάδας-

Απ:Εκτός θέματος... 14 Χρόνια πριν #812

kastorasgr έγραψε:
To L ήταν λίγο τραβηγμένο μάλλον λόγω ποτού.

Γράψτε για μένα ότι θέλετε, αρκεί να γράφετε σωστά το όνομά μου!
Τάδε έφη κάποιος που δεν θυμάμαι τώρα ποιος ήταν, ας με συγχωρέσει.

Όσο για το ποτό αγαπητέ kastora μάλλον πρέπει να το ελαττώσεις λίγο,
καθώς έχεις αρχίσει να τα βλέπεις όλα διπλλά, από καιρό πριν...
Ψάξε λίγο κι εδώ μέσα και θα καταλάβεις.
Garavelas με ένα λ, επαναλαμβάνω.

Όσο για την φωτογραφία της Τσούκας αγαπητέ Nio (πολύ αγάπη έχει πέσει), o kastoras εννοεί την τελευταία φωτό μέσα από την σπηλιά, όχι την ομαδική.
  • garavelas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Ο τελευταίος των εξορμηστών
  • Δημοσιεύσεις: 596
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.39 δευτερόλεπτα